*Lenas lilla blogg*

TYG

Publicerad 2012-02-29 18:08:09 i Allmänt,

Nån som vet var man kan få tag på en bit sånt här tyg????
Ska klä om en stolsdyna.


Kommentarer

Postat av: Hundretards-Matilda

Publicerad 2012-02-29 20:51:40

Var gärna med i veckans blogg..! :)



http://hundretards.blogg.se/2012/february/veckans-blogg-2.html



Kram!

Postat av: Mikael

Publicerad 2012-08-03 11:10:19

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Postat av: Therése

Publicerad 2012-09-09 13:14:37

Hej Lena!

Vet inte om du fortfarande letar, men tyget på pallen säljs av tygladan.se. Köpte en bit sådant tyg av dom häromdagen. Om jag inte minns fel så kostade det 90kr/metern. Ska klä om en kontorsstol som ska säljas i min och systerns affär.

Lycka till med stolen och ha en fin söndag!
Therése

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lena

Bor i Smålands skogen.. Mitt intresse är att handarbeta & pyssla . Jag gillar även att fotografera. En av mina favoritintressen är att gå på loppisar & secondhand där man kan göra massa "fynd". Vandra i skog och natur med hunden är oxå ett stort intresse hos mej. I min blogg skriver jag om allt mellan himmel och jord. Och jag blir jätte glad om du lämnar ett spår efter dej genom att lämna en kommentar. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela