*Lenas lilla blogg*

Påskdagen

Publicerad 2012-04-08 08:33:53 i Allmänt,

Morning...idag skulle jag ha sovmorron eftersom jag inte börjar jobba förrän 11,30... men pyttsan... då vaknar man flera timmar innan klockan ringer... Typiskt !!!
Men i dag skiner solen från klarblå himmel så det är bara att hoppas på att snön som kom igår försvinner.
:)

Tänker faktiskt inte göra ett p*ss innan jag ska iväg till jobbet...bara ta det lungt.
Vad händer hos er idag då...?
Många ska nog i väg till släkt å vänner å vräka i sig ännu mera påskmat å godis ;)
Man känner sig som en stoppad korv efter såna här helger.

Kommentarer

Postat av: lena johansson

Publicerad 2012-04-08 14:17:36

Det bruka vara så,att när man få sova så vaknar man jätte tidigt..Nä du vännen,jag ska inte till släkt och vänner idag och vräka i mig än massa mat och godis,idag blir de än slappa dag här hemma.........Vi hade fullt hus här igår ,och ät god mat och drack gott ,så nu får de vara bra med de på ett bra tag.Det är ju inte så ofta man dricker nu förr tiden,men igår tog jag mig ett par jäklar måste jag erkänna..........Du få ha en fortsatt bra dag idag....kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lena

Bor i Smålands skogen.. Mitt intresse är att handarbeta & pyssla . Jag gillar även att fotografera. En av mina favoritintressen är att gå på loppisar & secondhand där man kan göra massa "fynd". Vandra i skog och natur med hunden är oxå ett stort intresse hos mej. I min blogg skriver jag om allt mellan himmel och jord. Och jag blir jätte glad om du lämnar ett spår efter dej genom att lämna en kommentar. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela