*Lenas lilla blogg*

- 0,5 kg

Publicerad 2011-01-24 08:46:55 i Min viktresa,

Pust.... vågade knappt ställa mej på vågen idag...var rädd för att den inte skulle visa nån skillnad i dag heller. Men det gjorde den ... inte mycke men den visade iallafall MINDRE än sist. :)

Hade den inte gjort det så hade jag vägt mej så här nästa gång....

Och tusan om det inte hade visat lägre siffror då... ;)

Kommentarer

Postat av: Cilla

Publicerad 2011-01-24 11:56:12

Sv:Hahahahah då blir det rutavdrag..skitbra!!;p



Smart sätt att väga sig,hehe!

Det är bra kämpat=D

Postat av: Mariette

Publicerad 2011-01-25 09:42:02

Du är redig du.... Fortsätt kämpa!

Postat av: Lena johansson

Publicerad 2011-01-25 20:36:41

Det måste jag bara få säga till dig Lena Grattis,det är som jag säger här hemma sakta men säkert,jag ska ochså börja och träna och börja ta min långpromenader igen,när allt är överstökat med begravning,och allt annat som man måste fixa med,jag vet ju inte om du ha hört nåt vad som ha hänt,men jag och ove fick ju avbryta våran semester efter 5dagar,vi va tvungna att åka hem igen,vi fick ett sånt tråkigt telefornsamtal när vi va på Grancanaria,lilltjejens pappa ha ha gått bort,så de blev ingen rolig solsemester ska du veta,men nu få du ha de så bra och kämpa på,för de ska jag ochså göra ........kram.................

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lena

Bor i Smålands skogen.. Mitt intresse är att handarbeta & pyssla . Jag gillar även att fotografera. En av mina favoritintressen är att gå på loppisar & secondhand där man kan göra massa "fynd". Vandra i skog och natur med hunden är oxå ett stort intresse hos mej. I min blogg skriver jag om allt mellan himmel och jord. Och jag blir jätte glad om du lämnar ett spår efter dej genom att lämna en kommentar. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela